Menu
Your Cart

Προσωπικά Δεδομένα

Στo Think4pc ενδιαφερόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας τους.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου στην οποία εξηγούμε πώς επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας


Η ελληνική ατομική επιχείρηση «Παπάζογλου Παΐσιος» είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Παπάζογλου Παΐσιος

Διεύθυνση: Πουλίτσα 2

Ιωάννινα, 45221, Ελλάδα

Α.Φ.Μ.: 136536286

Τηλ. : 2651071610

e-mail επικοινωνίας για θέματα προσωπικών δεδομένων: shop@think4pc.gr

Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται στην παρούσα, τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας

Τα δικαιώματά σας

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που βρίσκονται στην κατοχή μας ανά πάσα στιγμή. Προς το σκοπό αυτό μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στο shop@think4pc.gr

Δικαίωμα στην φορητότητα:

Στις περιπτώσεις που η Think4pc επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα στηριζόμενη στη συγκατάθεσή σας ή βάσει σύμβασης, έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτο πρόσωπο. Το ανωτέρω δικαίωμα αφορά μόνο προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει εσείς σε εμάς.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο shop@think4pc.gr

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωσή τους αν είναι ελλιπή.

Αν διατηρείτε λογαριασμό στην think4pc, μπορείτε να τροποποιήσετε μέσω αυτού τα δεδομένα σας.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε e-mail στο shop@think4pc.gr

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία επεξεργάζεται η Think4pc ιδίως όταν:

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία

Η επεξεργασία των δεδομένων σας στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας και ανακαλείτε τη συγκατάθεση αυτή

Τα δεδομένα σας υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα

Το ανωτέρω δικαίωμα δεν υφίσταται ιδίως όταν:


Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων

Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την τήρηση νομικής υποχρέωσης της Think4pc που επιβάλλει την επεξεργασία.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για την ικανοποίηση ή μη του αιτήματός σας και σε περίπτωση μη ικανοποίησης, για τους λόγους στους οποίους οφείλεται αυτή.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο shop@think4pc.gr



Δικαίωμα εναντίωσης:

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθεί τε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που στηρίζεται σε έννομο συμφέρον της Think4pc. Στην περίπτωση αυτή θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο shop@think4pc.gr



Δικαίωμα εναντίωσης στην απευθείας εμπορική προώθηση: 

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

Μπορείτε να δηλώσετε τη σχετική επιθυμία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε e-mail με προωθητικό περιεχόμενο

Αποστέλλοντας e-mail στο shop@think4pc.gr



Δικαίωμα περιορισμού: 

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων και μέχρι η Think4pc να επαληθεύσει την ακρίβεια αυτών.

Όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι παράνομη και αντιτάσσεστε στη διαγραφή τους ζητώντας αντ’ αυτής τον περιορισμό της χρήσης τους.

Όταν η Think4pc δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά τα δεδομένα αυτά σας είναι απαραίτητα για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων

Όταν αντιτάσσεται στην επεξεργασία των δεδομένων σας από την Think4pc που στηρίζεται σε έννομο συμφέρον της τελευταίας και μέχρι να επαληθευθεί ή ύπαρξη οι μη νόμιμων λόγων της Think4pc που υπερισχύουν των ελευθεριών ή δικαιωμάτων σας.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο shop@think4pc.gr

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή:  

Αν θεωρείτε ότι η Think4pc επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με εσφαλμένο τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο shop@think4pc.gr ή τηλεφωνικά στο +210 6710207. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή στην τυχόν άλλη αρμόδια εποπτική αρχή.

Τροποποιήσεις της Πολιτικής Απορρήτου μας:

Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας. Η τελευταία έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.




ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριζόμαστε τις διαδικτυακές αγορές σας στην Think4pc, προβαίνοντας σε επεξεργασία των παραγγελιών σας και των επιστροφών μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών μας και αποστέλλοντάς σας ειδοποιήσεις σχετικά με την παράδοση των αντικειμένων σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν, για να επιβεβαιωθεί ότι έχετε συμπληρώσει την προβλεπόμενη από το νόμο ηλικία ώστε να είναι έγκυρη η εκ μέρους σας ανάληψη νομικών δεσμεύσεων και για να επιβεβαιωθεί η διεύθυνσή σας από εξωτερικούς συνεργάτες.




ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν,

στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο, φύλο (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία) και ημερομηνία γέννησης (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία)

πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής (όπως την μέθοδο πληρωμής που επιλέχθηκε, την ημερομηνία συναλλαγής και το ποσό αυτής)

πληροφορίες σχετικά με παραγγελίες

Αν διατηρείτε λογαριασμό στην Think4pc, επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο του ανωτέρω λογαριασμού όπως:

ιστορικών αγορών

wishlist


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας δεδομένα που κοινοποιούνται σε τρίτα πρόσωπα, χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Κατά συνέπεια αποδέκτες προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι αποθήκες και συνεργαζόμενες εταιρείες courier και στους λογιστές/ φορολογικούς μας συμβούλους.

Σε κάθε περίπτωση διαβιβάζονται μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την παροχή εκ μέρους της κάθε συνεργαζόμενης υπηρεσίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία γίνεται η διαβίβαση.

Μερικές από τις ανωτέρω εταιρείες ενδέχεται να έχουν αυτοτελές δικαίωμα ή υποχρέωση να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Στην περίπτωση αυτή ενεργούν οι ίδιες ως υπεύθυνες της αντίστοιχης επεξεργασίας.




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκ μέρους της Think4pc παροχή της υπηρεσίας που συνίσταται στη διαχείριση και την παράδοση της παραγγελίας σας.




ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα 3 χρόνων από την τελευταία σας αγορά.





ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ


ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας αποστέλλουμε newletters και διαφημιστικές προσφορές μέσω e-mail και/ή τηλεφώνου.

Για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας ως χρήση στο Think4pc, θα σας παρέχουμε συναφείς με τα ενδιαφέροντά σας πληροφορίες, θα σας προτείνουμε προϊόντα, θα σας αποστέλλουμε υπενθυμίσεις σχετικά με τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι αγορών σας και προσφορές.




ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Θα επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες προσωπικών δεδομένων

στοιχεία επικοινωνίας, όπως e-mail και τηλέφωνο

φύλο (σε περίπτωση που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε αυτό το δεδομένο)

Αν διατηρείτε λογαριασμό στην Think4pc, θα επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο του ανωτέρω λογαριασμού όπως:


όνομα

διεύθυνση

ηλικία

ιστορικών αγορών

wishlist



ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας δεδομένα που κοινοποιούνται σε τρίτα πρόσωπα, χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Κατά συνέπεια αποδέκτες προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι διαφημιστικά πρακτορεία και τεχνικοί πάροχοι διάδοσης μηνυμάτων εμπορικής προώθησης.

Σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζουμε, πουλάμε ή ανταλλάσουμε προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς εμπορικής προώθησης τρίτων προσώπων.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας ή σε περίπτωση που έχει προηγηθεί η εκ μέρους αγορά προϊόντων, ως προς τα προωθητικά e-mails που σας αποστέλλουμε, σε έννομο συμφέρον μας.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣ:

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας, αποστέλλοντας e-mail στο info@ragefactory.gr, και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

Αν ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά, η shop@think4pc.gr δε θα είναι πλέον σε θέση να σας αποστέλλει διαφημιστικές προσφορές ή πληροφορίες στηριζόμενη στη συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης με τους ακόλουθους τρόπους:

Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε e-mail με προωθητικό περιεχόμενο

Αποστέλλοντας e-mail στο shop@think4pc.gr


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.





ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Think4pc



ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε τον προσωπικό σας λογαριασμό και να σας προσφέρουμε μία πιο ευχάριστη εμπειρία χρήστη στην Think4pc.

Θα σας παρέχουμε ιστορικό και πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες, τις επιστροφές και τους πόντους (points) σας και σας επιτρέπουμε να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Θα σας παρέχουμε επίσης εύκολους τρόπους ώστε να διατηρείτε ακριβή και επίκαιρα τα στοιχεία σας, όπως για παράδειγμα τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Περαιτέρω θα σας επιτρέπουμε να αποθηκεύετε αντικείμενα στο καλάθι και στη wishlist σας.




ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Θα επεξεργαζόμαστε πάντα το e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει όταν εισέρχεστε στον λογαριασμό που έχετε στην Think4pc.

εξεργαζόμαστε επίσης τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο και e-mail

διεύθυνση και τηλέφωνο (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτές τις πληροφορίες)

ημερομηνία γέννησης (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία)

φύλο (εφόσον επιλέξετε να καταχωρήσετε αυτήν την πληροφορία)

Θα επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα δεδομένα σε περίπτωση που προβείτε σε αγορά και/ή επιστροφή προϊόντων

ιστορικό παραγγελιών

ιστορικό επιστροφών

ιστορικό πόντων (Think4pc Rewards)


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.

Τα δεδομένα σας ενδέχεται να διαβιβαστούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Στην περίπτωση αυτή εξασφαλίζουμε ότι υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή ότι λαμβάνονται οι ενδεδειγμένες εγγυήσεις ώστε να διασφαλίζεται η επαρκής προστασία των δεδομένων σας.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αναφορικά με το λογαριασμό σας θεμελιώνεται στη συγκατάθεσή σας με τη δημιουργία του λογαριασμού.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣ:

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας, αποστέλλοντας e-mail στο info@ragefactory.gr . Στην περίπτωση αυτή θα προβούμε σε διαγραφή του λογαριασμού σας.


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο έχετε ενεργό λογαριασμό.

Διατηρείτε το δικαίωμα να καταργήσετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή. Στην περίπτωση αυτή θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο αν η διατήρηση τους επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία και/ή αν υφίσταται κάποια εκκρεμής διένεξη.

Ο λογαριασμός σας θα πάψει να θεωρείται ενεργός αν δεν έχει έχετε κάνει καμία παραγγελία για 3 χρόνια. Εφόσον ο λογαριασμός σας καταστεί ανενεργός, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ



ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε ερωτήματα, παράπονα, απορίες, ζητήματα σχετικά με επιστροφές προϊόντων και θέματα τεχνικής υποστήριξης.

Επίσης μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας.


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα που θέτετε στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων κατηγοριών:

στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο

πληροφορίες και ιστορικό πληρωμών

πληροφορίες σχετικά με παραγγελίες

στοιχεία λογαριασμού

κάθε είδους επικοινωνία σχετικά με το ζήτημα


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα, όπως εταιρείες κούριερ, εταιρείες που διαχειρίζονται τις επιστροφές προιόντων και/ή αποθήκες, μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν έχει προηγηθεί η εκ μέρους σας παραγγελία προϊόντων στηρίζεται στη μεταξύ μας σύμβαση πώλησης, σε κάθε άλλη περίπτωση στηρίζεται σε έννομο συμφέρον μας.


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα 5 ετών από την οριστική διευθέτηση του αιτήματος, ερωτήματος, παραπόνου, απορίας ή άλλου ζητήματος.

LIVE CHAT

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται η δυνατότητα live chat με fashion slylists. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή την δυνατότητα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλετε με αυτόν τον τρόπο για την παροχή σε εσάς στυλιστικών συμβουλών και συμβουλών μόδας.


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Θα επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων


ονοματεπώνυμο

e-mail


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα, όπως σε συνεργαζόμενους fashion stylists, μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν έχει προηγηθεί η εκ μέρους σας παραγγελία προϊόντων στηρίζεται στη μεταξύ μας σύμβαση πώλησης, σε κάθε άλλη περίπτωση στηρίζεται σε έννομο συμφέρον μας.


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα 3 ετών από την τελευταία επικοινωνία μας.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμμετέχετε σε online διαγωνισμούς. Στην περίπτωση αυτή θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας ταυτοποιήσουμε, να επιβεβαιώσουμε την ηλικία σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το διαγωνισμό πριν και μετά από κάποιο event, καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που ανακηρυχθείτε νικητής και να για να σας παραδώσουμε το αντίστοιχο βραβείο.


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Θα επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων

στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο

ηλικία

πληροφορίες που υποβάλατε στο διαγωνισμό


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα, όπως εταιρείες κούριερ για την παράδοση των επάθλων, και συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες αναλαμβάνουν για λογαριασμό μας την οργάνωση και τη διεξαγωγή των διαγωνισμών, μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών και προς το σκοπό αυτό.



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας, η οποία λαμβάνεται όταν επιλέγετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.


ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ:

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την παραπάνω συγκατάθεσή σας, αποστέλλοντας e-mail στο shop@think4pc.gr . Στην περίπτωση αυτή όμως δε θα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις παραπάνω αναφερόμενες υπηρεσίες.


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.


ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με έννομες υποχρεώσεις (συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών – λογιστικών), δικαστικές αποφάσεις και διαταγές δικαστικών ή άλλων αρχών.


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Θα επεξεργαζόμαστε ενδεικτικά τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων

αριθμό παραγγελίας

ονοματεπώνυμο

ταχυδρομική διεύθυνση

ποσό συναλλαγής

ημερομηνία συναλλαγής


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας βοηθούν στην εκπλήρωση των ανωτέρω υποχρεώσεών μας, όπως οι λογιστές και οι φορολογικοί και οι νομικοί μας σύμβουλοι.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η ανωτέρω επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωσή μας με έννομες υποχρεώσεις μας.


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις ανωτέρω υποχρεώσεις μας.

Πρόληψη και αποτροπή κακής χρήσης και εγκλημάτων


ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον εντοπισμό, την αποτροπή και την αντιμετώπιση περιπτώσεων κακής χρήσης των υπηρεσιών μας, καθώς και για την αποτροπή και την έρευνα περιπτώσεων απάτης και/ή άλλων εγκληματικών πράξεων.


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Θα επεξεργαστούμε ενδεικτικά τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων

στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο

ιστορικό και πληροφορίες παραγγελιών

ιστορικό παραδόσεων και επιστροφών

πληροφορίες πληρωμών


ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται σε τρίτα πρόσωπα μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών.

Μπορεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ασφαλιστικές εταιρείες, νομικές αρχές και συμβούλους, ανακριτικές ή εισαγγελικές αρχές για τη διενέργεια ερευνών. Κάποιοι ή όλοι οι ανωτέρω αποδέκτες ενδέχεται να έχουν αυτοτελές δικαίωμα ή υποχρέωση να προβούν στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενεργώντας στην περίπτωση αυτή ως υπεύθυνοι επεξεργασίας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων προς το σκοπό αποτροπής της κατάχρησης των υπηρεσιών μας στηρίζεται στο έννομο συμφέρον μας.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται προκειμένου να αποτρέψουμε και/ή να αναφέρουμε τελεσθείσες ή πιθανές απάτες και άλλα αδικήματα.